Rustikk italiensk pizza (Hvete, M)
  • Margherita
  • kr 235.00
Mozzarella, pesto (N).
  • Portobello
  • kr 245.00
Portobellosopp, timian, ramsløkkremost Rygge Meieri.
  • Parma
  • kr 245.00
Parmaskinke, parmesan, pinjekjerner, ruccola.

Pizzatilbehør som topper smaken

  • Krydder                             26,-
  • Saus E, M, SE                     39,-
  • Kjøtt                                  73,- | 42,- | 49,-
  • Ost M                                29,- | 34,- | 39,-
  • Grønnsaker                        29,- | 34,- | 44,-
Barnemeny
  • Hamburger
  • kr 125.00
MED POMMES FRITES (M, KAN INNEHOLDE SPOR AV HVETE)
  • Pasta med parmesan
  • kr 125.00
(Hvete, M)
  • Torskeloin med gulrøtter og potetmos
  • kr 125.00
(F, M)
Snacks
  • Saltede mandler
  • kr 65.00
N
  • Oliven
  • kr 65.00
  • Brød & aioli
  • kr 79.00
(E, hvetemel)
Desserter
  • Sjokoladefondant
  • kr 99.00
MED SALT KARAMELLSAUS OG VANILJEIS. (HVETEMEL, E, M, SO). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Blåbær-crème brûlée
  • kr 99.00
(M, E). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Banansplit
  • kr 99.00
Sjokolade-, vanilje- og pistasjiskrem (M). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Baskisk ostekake
  • kr 99.00
Bringebærsaus, pistasj ( M, N, E). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Iskuler
  • kr 55.00
Vanilje (M), Sjokolade (M, SO), Pistasj (M, N), Salt karamell (Hvete, M, E, SO), Rom-rosin (M), Kirsebær (M, SO). Priser: 1 kule KR 55,-, 2 kuler KR 80,-, 3 kuler KR 105,-

Allergener du som allergiker må ta hensyn til:

  • SK: Skalldyr
  • N: Nøtter
  • SU: Svoveldioksid
  • F:Fisk
  • SE: Sennep
  • SK: Skalldyr
  • N: Nøtter
  • SU: Svoveldioksid
  • F:Fisk
  • SE: Sennep
  • E: Egg
  • S: Selleri
  • L: Lupin
  • B: Bløtdyr
  • G: Hvete/Bygg/Rug
  • SO: Soya
  • SES: Sesamfrø
  • M: Melk
  • E: Egg
  • S: Selleri
  • L: Lupin
  • B: Bløtdyr
  • G: Hvete/Bygg/Rug
  • SO: Soya
  • SES: Sesamfrø
  • M: Melk